top of page

Presentatie van uw showmodellen

Schowmodel.jpg

Een autodraaiplateau laat niet enkel uw wagen draaien, maar ook de verkoop ervan…

Wij bieden u een ‘oer-degelijk’ platform voor presentatie van uw showmodellen. 

Onze draaiplateau’s zijn professionele en ambachtelijk vervaardigde draaitafels voor zowel residentiële als commerciële projecten.

Wij begeleiden onze klanten van aanvang van een idee tot de realisatie ervan.

Wil je het draaiplateau inbouwen in een vloer? Of toch liever opbouw? 

Maak een afspraak en wij komen u gratis advies aanbieden voor de realisatie van jouw concept. Onze begeleiding start bij ondersteuning voor uw bouwplannen, omhelst de (automatische) fotografie en beeldverwerking van uw wagens, tot aanlevering van de ’online-marketing-tools’ die uw verkoop een boost kunnen bezorgen.

 

Naast de in het oog springende presentatie van uw showmodellen bieden onze draaitafels ook de mogelijkheid tot 360° fotografie of tot het toegang verschaffen van uw wagen tot kleine en/of moeilijk toegangbare locaties.

 

Bekijk de verschillende afmetingen en afwerkingen in onze brochure.

Onze draaiplateau's zijn uniek in ontwerp en fabricage, verkrijgbaar in verschillende afmetingen en afwerkingen. Naast de in het oog springende presentatie van uw showmodellen bieden onze draaitafels ook de mogelijkheid tot 360° fotografie of tot het toegang verschaffen van uw wagen tot kleine en/of moeilijk toegangbare locaties.

Onze draaischijven hebben een diameter van

3800 mm - 4100 mm - 4500 mm - 5000 mm en 6000 mm

sleutelhanger.png

AFSTANDBEDIENING

De toegevoegde afstandsbediening in de vorm van een sleutelhanger zal uw draaitafel beveiligen, zodat deze niet per ongeluk wordt geactiveerd door andere afstandsbedieningen.

aandrijfwiel.png

AANDRIJFWIEL OP MAAT

Het unieke aandrijfwiel werd speciaal ontworpen om hoge grip en lage slijtage te bieden, ook in natte omstandigheden.

snelheid.png

INSTELBARE SNELHEID

U beschikt over de volledige controle van de draaisnelheid van uw auto draaitafel - er werd een maximumsnelheid ingesteld op een veilige grens.

lagers.png

DUURZAME LAGERS

Elk nylon wiel is afgewerkt met twee zware  lagers en biedt een laadvermogen van 750Kg per wiel.

2_richtingen.png

DRAAIT IN 2 RICHTINGEN

Gemakkelijk te controleren en te veranderen van richting, via de sleutelhanger-bediening of uw afzonderlijke controle-eenheid.

360_fotografie.png

360° AUTO FOTOSTUDIO

Zelf hoge kwaliteitsfoto's maken van uw auto's, ongeacht de weersomstandigheden? Inzoomen, kantelen en interactief roteren behoren nu tot uw mogelijkheden.

plateau.jpg
bottom of page