top of page

Presentatie van uw showmodellen

Een autodraaiplateau laat niet enkel uw wagen draaien, maar ook de verkoop ervan…

Wij bieden u een ‘oer-degelijk’ platform voor presentatie van uw showmodellen.  Onze draaiplateau’s zijn professionele en ambachtelijk vervaardigde draaitafels voor zowel residentiële als commerciële projecten.

Wij begeleiden onze klanten van aanvang van een idee tot de realisatie ervan. Wil je het draaiplateau inbouwen in een vloer? Of toch liever opbouw? 

Maak een afspraak en wij komen u gratis advies aanbieden voor de realisatie van jouw concept. Onze begeleiding start bij ondersteuning voor uw bouwplannen, omhelst de (automatische) fotografie en beeldverwerking van uw wagens, tot aanlevering van de ’online-marketing-tools’ die uw verkoop een boost kunnen bezorgen.

Naast de in het oog springende presentatie van uw showmodellen bieden onze draaitafels ook de mogelijkheid tot 360° fotografie of tot het toegang verschaffen van uw wagen tot kleine en/of moeilijk toegangbare locaties.

 

Bekijk de verschillende afmetingen en afwerkingen in onze brochure.

autohandel_Sneppe.jpg

Uniek in ontwerp en fabricage

Onze draaiplateau's zijn uniek in ontwerp en fabricage, verkrijgbaar in verschillende afmetingen en afwerkingen. Naast de in het oog springende presentatie van uw showmodellen bieden onze draaitafels ook de mogelijkheid tot 360° fotografie of tot het toegang verschaffen van uw wagen tot kleine en/of moeilijk toegangbare locaties.

Onze draaischijven hebben een diameter van

3800 mm - 4100 mm - 4500 mm - 5000 mm en 6000 mm

bottom of page